New Blogger Full Seo / Responsive Template

Pazar, Haziran 21, 2015
Merhabalar! ZinioBlogger, başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada Blog Yazarları'na yardımcı olmak amacıyla yayına hazırlanmış olup, bugüne kadar bu alanda karşınıza çıkan tüm web sitelerinden farklı bir misyon üstlenmiştir. Hem sanal ortamda hem de basılı bir dergi halinde Blog Yazarları'nın kendilerini ifade etmelerine de olanak sağlayacak olan ZinioBlogger bütün blog yazarlarının ortak buluşma noktası olacaktır. Her zaman takipte kalmanız dileğiyle...
Blogger ile web sitesi hazırlamak isteyenler için oldukça profesyonel, full seo uyumlu ve responsive temalar yayınlamaya devam ediyoruz. ThemeForest.net'te ücretli olarak satışa sunulan temalardan Türkiye'de her hangi bir konu üzerinde haber portalı kurmak isteyenler için en uygun olanları sizler için taradık. Bu şablonların bazıları ücretli olduğu gibi ücretsiz olarak (warez) da birçok internet sitesinde sunulmuştur. Bizler de ilerleyen zamanlarda bu şablonların tamamını ücretsiz olarak yayınlamaya çalışacağız. 

2015 Blogger haber temaları, kişisel blog temaları, moda, magazin, alışveriş temaları arayanlar için eşsiz bir liste oluşturuyoruz. Şimdi aşağıdaki listeden bu şablonlara göz atabilirsiniz. Yorumlarınızı esirgemeyin. Umarız, sizler için faydalı olur...
GreenB - Reponsive Blogger Template
Maxxiz - Responsive Magazine/News Blogger Template
Squid - Clean Responsive Blogger Template
Cody - Responsive Magazine Blogger Template
Flat News - Easy News & Magazine Template
Workmag - Responsive Multipurpose Blogger Template
Purez - Responsive Magazine Blogger Template
Geek Press - Responsive News & Magazine Template
Masqoli - Responsive Blogger Template
Ijonkz - Responsive Magazine News Blogger Template
iPress - Multimedia Blogger Template
Nami Press Blogger Personal Blog Theme
KISA BİLGİ: Bloğunuzun daha fazla insan tarafından okunmasını dolayısıyla daha çok ziyaretçi çekmesini istiyorsanız önemsemeniz gereken ilk konu "özgün içerik" üretmek olmalıdır. Sonraki aşama ise seo uyumlu yani responsive bir şablon kullanmanız Google'ın gözünde yükselmeniz için önemlidir. Bunların dışındaki konular ise sizin keyfinize kalmış bir durumdur. Kısacası seo ve özgün içerik, bloğunuzun geleceği açısından hayati önem taşımaktadır.

11 yıldan bu yana "Blog yazarlığı ve Blogger" alanında kendimi geliştirmekteyim. 21 Ekim 1989 Tarsus doğumluyum. İlk ve orta okulu doğup büyüdüğüm kentin en büyük mahallerinden... Devamını Oku »

Bunlara da Göz Atabilirsiniz

Sonrakİ Yazı
« Prev Post
Öncekİ Yazı
Sonraki Yazı »