Blogger Haber Temaları İndir

Pazar, Haziran 14, 2015
Merhabalar! ZinioBlogger, başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada Blog Yazarları'na yardımcı olmak amacıyla yayına hazırlanmış olup, bugüne kadar bu alanda karşınıza çıkan tüm web sitelerinden farklı bir misyon üstlenmiştir. Hem sanal ortamda hem de basılı bir dergi halinde Blog Yazarları'nın kendilerini ifade etmelerine de olanak sağlayacak olan ZinioBlogger bütün blog yazarlarının ortak buluşma noktası olacaktır. Her zaman takipte kalmanız dileğiyle...
blogger haber teması

Son zamanlarda profesyonel web sitesi hazırlama anlamında oldukça geniş imkanlar sunan blogger ile bir haber sitesi yapmak istiyorsanız aşağıda sizlere sunduğumuz "ücretsiz blogger haber temaları" arasından dilediğinizi seçip hemen işe koyulabilirsiniz.

Her zaman olduğu gibi haber sitelerinde de en temel kuran "özgün haber" üretmektir. Bu anlamda aşağıdaki şablonların tamamı responsive olup full seo uyumlu olsa bile özgün haberler üretmediğiniz sürece Google'da üst sıralara yükselmeniz pek mümkün olmayacaktır. Bununla birlikte çok geniş kapsamlı bir haber platformu kurmak yerine daha dar kapsamlı kurmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Örneğin, "teknoloji haberleri" yerine "bilgisayar alemi" hakkında bir platform daha kolay yükselmenizi sağlayacaktır.
TP Blue Mag Blogger Templates
Linezap Responsive Blogger Template
Soloris Responsive Blogger Template
Bright Mag Responsive Blogger Template
Bengkalis Pos Magazine Blogger Templates
NewsBT Responsive Blogger Template
Smart News V2 Blogger Template
CB Responsive Magazine Blogger Template
Times Day Blogger Template
KISA BİLGİ: Bloğunuzun daha fazla insan tarafından okunmasını dolayısıyla daha çok ziyaretçi çekmesini istiyorsanız önemsemeniz gereken ilk konu "özgün içerik" üretmek olmalıdır. Sonraki aşama ise seo uyumlu yani responsive bir şablon kullanmanız Google'ın gözünde yükselmeniz için önemlidir. Bunların dışındaki konular ise sizin keyfinize kalmış bir durumdur. Kısacası seo ve özgün içerik, bloğunuzun geleceği açısından hayati önem taşımaktadır.

11 yıldan bu yana "Blog yazarlığı ve Blogger" alanında kendimi geliştirmekteyim. 21 Ekim 1989 Tarsus doğumluyum. İlk ve orta okulu doğup büyüdüğüm kentin en büyük mahallerinden... Devamını Oku »

Bunlara da Göz Atabilirsiniz

Sonrakİ Yazı
« Prev Post
Öncekİ Yazı
Sonraki Yazı »

2 yorum

Write yorum
Xname
AUTHOR
31 Ocak 2016 03:56 delete

eyw admin editlicem bunu yeni stedebu buna uyarkıcam adm gibi bir tema buldum sayende: http://adanadahavadurumu.blogspot.com.tr/

Reply
avatar
la tahzen
AUTHOR
29 Ağustos 2016 02:48 delete

Seo bakımından zengin temalar

Reply
avatar