Blogger Responsive Templates

Cumartesi, Haziran 13, 2015
Merhabalar! ZinioBlogger, başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada Blog Yazarları'na yardımcı olmak amacıyla yayına hazırlanmış olup, bugüne kadar bu alanda karşınıza çıkan tüm web sitelerinden farklı bir misyon üstlenmiştir. Hem sanal ortamda hem de basılı bir dergi halinde Blog Yazarları'nın kendilerini ifade etmelerine de olanak sağlayacak olan ZinioBlogger bütün blog yazarlarının ortak buluşma noktası olacaktır. Her zaman takipte kalmanız dileğiyle...
blogger themes

Gelişen web teknolojileri ile birlikte blog sayfalarının görünümlerinde ve alt yapılarında da değişimler gözleniyor. Blogger da bu değişime ayak uydurarak alt yapısını geliştirdi. Bununla birlikte Blogger ile hazırlanan blog sayfaları için yapılan temalar da değişmeye başladı. Alıştığımız şablonların dışına çıkarak oldukça profesyonel ve seo uyumlu olmakla birlikte responsive blogger temaları ile tanışıyoruz. Her gün onlarca yeni blogger teması yayınlanırken bizler de sizlere bu şablonları ulaştırmanın derdindeyiz.

Bir blog sayfanız varsa ya da bir blog sayfası açmayı düşünüyorsanız artık mutlaka Responsive Blogger Template'ler ile oluşturmalısınız. Çünkü Google artık akıllı telefonları da algoritmalarına dahi ederek blog ya da web sitelerinin de bu akıllı telefonlara ayak uydurması gerektiğini ifade ediyor. Bu sebeple "mobil cihaz uyumlu" şeklinde de ifade edebileceğimiz Responsive Temalar büyük öneme sahip oluyor.

Hemen aşağıda ücretsiz olarak yayınlanan şablonları da inceledikten sonra Responsive Temalar hakkında daha geniş fikirler edineceksiniz. Listede yer alanların tamamı 2015 yılının Haziran ayında yayınlanmış şablonlar olup seo açısından mükemmel özelliktedir.
FEMINIST SIMPLE RESPONSIVE BLOGGER TEMASI
VELOCITY RESPONSIVE BLOGGER TEMPLATE
PHOTOGRAPHY SHOOT PICS RESPONSIVE BLOGGER TEMPLATE
FASHION STAAR RESPONSIVE BLOGGER TEMPLATE
COOKTAIL RESPONSIVE BLOGGER TEMPLATE
FOOD MAG RESPONSIVE BLOGGER TEMPLATE
KISA BİLGİ: Bloğunuzun daha fazla insan tarafından okunmasını dolayısıyla daha çok ziyaretçi çekmesini istiyorsanız önemsemeniz gereken ilk konu "özgün içerik" üretmek olmalıdır. Sonraki aşama ise seo uyumlu yani responsive bir şablon kullanmanız Google'ın gözünde yükselmeniz için önemlidir. Bunların dışındaki konular ise sizin keyfinize kalmış bir durumdur. Kısacası seo ve özgün içerik, bloğunuzun geleceği açısından hayati önem taşımaktadır.

11 yıldan bu yana "Blog yazarlığı ve Blogger" alanında kendimi geliştirmekteyim. 21 Ekim 1989 Tarsus doğumluyum. İlk ve orta okulu doğup büyüdüğüm kentin en büyük mahallerinden... Devamını Oku »

Bunlara da Göz Atabilirsiniz

Sonrakİ Yazı
« Prev Post
Öncekİ Yazı
Sonraki Yazı »