Blog Dünyasına Bin Selam!

Pazartesi, Haziran 08, 2015
Merhabalar! ZinioBlogger, başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada Blog Yazarları'na yardımcı olmak amacıyla yayına hazırlanmış olup, bugüne kadar bu alanda karşınıza çıkan tüm web sitelerinden farklı bir misyon üstlenmiştir. Hem sanal ortamda hem de basılı bir dergi halinde Blog Yazarları'nın kendilerini ifade etmelerine de olanak sağlayacak olan ZinioBlogger bütün blog yazarlarının ortak buluşma noktası olacaktır. Her zaman takipte kalmanız dileğiyle...


Merhaba makarna yemekten bıkmayanlar ve burnunu karıştırmaktan zevk alanlar.

ZinioBlogger artık yayında! Bu sizin hiç mi hiç umurunuzda değil, biliyorum. Eğer bir blog yazarıysanız umurunuzda olmalı, mutlaka olmalı. Aksi halde kaçırdıklarınız için sonradan duyacağınız pişmanlık fayda etmeyecektir. Çünkü ZinioBlogger siz blog yazarlarının kendilerini ifade edebileceği, merak edilen sorularına yanıtlar bulabileceği bir platformdan çok daha fazlasıdır. Burada yalnızca Blogger, şablon ve eklentiler konuşulmayacak. Her hafta bir ya da birden çok köşe yazısıyla başta Türkiye olmak üzere dünyanın neredeyse tamamında Blog yazarlığına dair ortaya atılan görüşler, bu konuda yazılan kitaplar, yapılan filmler de tartışılacak ve bir bakıma gündem yaratılacak. Bu gündem elbette ki biz blog yazarlarının fikirleri, düşünceleri, üretim kaynaklarıyla doğrudan paralel olacaktır.

Kısacası bir blog yazarının tüm yaşantısını değiştirecek bir müdahale aracı olarak ortaya çıkan ZinioBlogger blog dünyasına bakış açınızı değiştirecek kadar etkin bir yere sahip olacaktır.

İlerleyen zamanlarda bir "Blogger Dergisi" hazırlamayı da planlıyoruz. Bu dergi yalnızca burada yazan arkadaşlarımızın değil, kendisini bir blog yazarı olarak gören herkesin sahiplenmesi gereken bir materyal olarak karşımızda duracaktır. İsteyen herkes, aylık ya da haftalık olarak basılması planlanan bu dergide yazabilir, blog alemine özel görüşlerini, fikirlerini ülkemizdeki yüzlerce ve belki de binlerce blog yazarına ulaştırabilir.

Lafı fazla uzatmadan, siz hoş geldiniz biz de hoş geldik. Ve size şimdiden bir sır verelim; "Sürprizlere hazır olun!"
KISA BİLGİ: Bloğunuzun daha fazla insan tarafından okunmasını dolayısıyla daha çok ziyaretçi çekmesini istiyorsanız önemsemeniz gereken ilk konu "özgün içerik" üretmek olmalıdır. Sonraki aşama ise seo uyumlu yani responsive bir şablon kullanmanız Google'ın gözünde yükselmeniz için önemlidir. Bunların dışındaki konular ise sizin keyfinize kalmış bir durumdur. Kısacası seo ve özgün içerik, bloğunuzun geleceği açısından hayati önem taşımaktadır.

11 yıldan bu yana "Blog yazarlığı ve Blogger" alanında kendimi geliştirmekteyim. 21 Ekim 1989 Tarsus doğumluyum. İlk ve orta okulu doğup büyüdüğüm kentin en büyük mahallerinden... Devamını Oku »

Bunlara da Göz Atabilirsiniz

Sonrakİ Yazı
« Prev Post
İlk Yazı