Başarılı ve Takip Edilmesi Gereken Popüler Bloglar

Perşembe, Haziran 11, 2015
Merhabalar! ZinioBlogger, başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada Blog Yazarları'na yardımcı olmak amacıyla yayına hazırlanmış olup, bugüne kadar bu alanda karşınıza çıkan tüm web sitelerinden farklı bir misyon üstlenmiştir. Hem sanal ortamda hem de basılı bir dergi halinde Blog Yazarları'nın kendilerini ifade etmelerine de olanak sağlayacak olan ZinioBlogger bütün blog yazarlarının ortak buluşma noktası olacaktır. Her zaman takipte kalmanız dileğiyle...


Her ne kadar moda, alışveriş gibi konularda yayın yapan blogları "üretim sürecinden yoksun" bir alan olarak tanımlasak da ZinioBlogger okuyucularının tamamını kapsayacak içerikler üretmeye çalışıyoruz. Yani bir blogger olarak bloğumuzu takip eden herkese hitap etmek bizim ilkelerimiz arasında yer alıyor. Kaldı ki etik açıdan da böyle olması gerektiğini düşünüyoruz. 

Bugün yine blog önerileri yapacağız sizlere. Hem yeni blogger arkadaşlarımızın fikir edinmelerini sağlayarak onlara bloglarına yön vermeleri konusunda yardımcı olacağız hem de gerçek anlamda ülkemizde blog yazarlığının hakkını verenleri tanıtmaya çalışacağız. Ufaktan başlasak iyi olur galiba ama öncesinde bugün vereceğimiz listedeki blogların "kişisel bloglar" olduğunun altını çizelim, ondan sonra başlayalım. E, hadi o zaman...
BLOG ADI - ADRESİ M. SERDAR KUZUOĞLU - www.mserdark.com
Bu adamı görmeye bile tahammül edemesem de internet aleminin fenomen kişilerinden biri olması, burada yer almasının yegane sebebi olarak karşımızda duruyor. Yalnızca internet de değil. Tv programları, köşe yazarlığı ve radyo sunuculuğu gibi eylemleri de eklenince Türkiye'de tanınan bir blog yazarı olmaması için hiçbir engelin kalmadığını görüyoruz.
BLOG ADI - ADRESİ BEYN: SOSYAL DÜŞÜNCE KURULUŞU - www.beyn.org
Aklınızdan geçen her şeyin beyinden bağımsız olarak ortaya çıktığını söyleyebilir miyiz? Tabi ki de hayır! İşte, Beyn.org'un yazarı Barış Ünver de şöyle diyor Beyn'i tanımlarken; "Aklımdan geçen her şeyi yazdığım yer..." 2006 yılından bu yana eksiksiz olarak yazmaya devam ediyor Barış Beyn'de. İstikrara bakar mısınız?
BLOG ADI - ADRESİ Bİ' BLOG E-VREN - www.evrengunlugu.net
Tamamen kişisel olarak ortaya çıkan Evren Günlüğü, yazarın hayatındaki inişleri çıkışları sıkılmadan kaleme aldığı kişisel bir blog. Günlük yaşantıları sırasında karşısına çıkan olayları en ince ayrıntısına kadar oldukça samimi bir dille aktaran ve buna ek olarak fotoğraflarını da samimi davranarak utanmadan ve sıkılmadan yayınlayan Evren, 2005 yılından bu yana yayın hayatına tam gaz devam ediyor.
BLOG ADI - ADRESİ NURÇİN ÖZER'İN KİŞİSEL BLOĞU - www.nurcinozer.com
ZinioBlogger olarak Nurçin'in hakkını vermemiz gerekiyor. Hem teknik anlamda hem de içerik anlamında oldukça kaliteli bir bloğa sahip olan Nurçin Özer okuyucusu olmanız gereken en genç ve en yetenekli bloggerlardan birisi. Yalnızca blog yazmak değil yeteneği, internet teknolojileri konusunda birçok projeye imza atmış birisidir kendileri.
BLOG ADI - ADRESİ KELİMELER BENİM / KİŞİSEL BLOG - www.kelimelerbenim.com
Bana hiç bitmeyen bir kitap gösterin desem? Eğer tanıyorsanız kuşkusuz "Kelimeler Benim" dersiniz. Bloğunu bu şekilde tanımlayan Sezer, her gün yeni sayfalar eklemeye devam ediyor bu kitabına. Kendi özgü üslubu ve bloğunun şık tasarımıyla elbette dikkatlerimizden kaçamazdı!
Siz de bu gibi konular hakkında ZinioBlogger'da yazmak istiyorsanız ya da bloğunuzun böyle bir listede yer almasını istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin...
KISA BİLGİ: Bloğunuzun daha fazla insan tarafından okunmasını dolayısıyla daha çok ziyaretçi çekmesini istiyorsanız önemsemeniz gereken ilk konu "özgün içerik" üretmek olmalıdır. Sonraki aşama ise seo uyumlu yani responsive bir şablon kullanmanız Google'ın gözünde yükselmeniz için önemlidir. Bunların dışındaki konular ise sizin keyfinize kalmış bir durumdur. Kısacası seo ve özgün içerik, bloğunuzun geleceği açısından hayati önem taşımaktadır.

11 yıldan bu yana "Blog yazarlığı ve Blogger" alanında kendimi geliştirmekteyim. 21 Ekim 1989 Tarsus doğumluyum. İlk ve orta okulu doğup büyüdüğüm kentin en büyük mahallerinden... Devamını Oku »

Bunlara da Göz Atabilirsiniz

Sonrakİ Yazı
« Prev Post
Öncekİ Yazı
Sonraki Yazı »

2 yorum

Write yorum
ramizdayi
AUTHOR
10 Ocak 2016 07:09 delete

takipteyim başarılı

Reply
avatar
sohbet
AUTHOR
20 Ocak 2017 23:43 delete

guzel paylasım

Reply
avatar